Besparen op dagje weg

Goedkopere kaartjes voor een dagje weg

Wil jij deze zomer een dagje weg met vrienden of familie? Dan zul je vast al gezien hebben dat de entreetickets van veel parken best aan de hoge kant zijn. Dit biedt een mooie mogelijkheid om flink op te besparen. Er zijn namelijk een aantal manieren waarop je goedkoper aan tickets kunt komen.

Er zijn diverse sites waar je de kaartjes goedkoper kunt kopen of waar je door veilingen goedkoper aan kaartjes kunt komen. Hieronder beschrijven wij een aantal sites die kunnen bijdragen aan een goedkoper uitstapje.

Besparen op jouw dagje weg

Dagtickets.nl

Een daarvan die ik zelf  nog niet kende is dagtickets.nl, op deze site kan je kaartjes kopen voor attractieparken, musea, dierentuinen en diverse andere activiteiten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Op het moment van schrijven is een kaartje voor Dolfinarium slechts €16,50 terwijl dit normaal €28,50 kost. Als je toch naar Dolfinarium wilt is dit een mooie besparing. Diverse andere kaartjes zijn echter slechts een paar euro goedkoper dan normaal. Wat ik wel een behoorlijk pluspunt vind aan deze site is dat er geen servicekosten oid in rekening gebracht wordt. Na een snelle research op Google lijkt de site behoorlijk betrouwbaar. Na ruim 9600 beoordelingen scoort de site een 9.4.

Ticketoo.nl

Op ticketoo.nl kan je kaartjes kopen voor verschillende attractieparken, dierentuinen, musea en andere uitjes in Nederland, België en Duitsland. De korting kan oplopen tot 50% van de reguliere ticketprijs.
Het is een variant op een veiling en het goedkoper kopen van een kaartje. Bij bijvoorbeeld Plopsaland kan je op dit moment aangeven hoeveel je wilt betalen voor een kaartje, het systeem checkt dan of dit akkoord is. Indien het niet akkoord is doet het systeem een nieuw voorstel. Bij bijvoorbeeld SEA Life en  Kernie’s Familiepark kan je een datum selecteren en aangeven met welk gezelschap je komt, vervolgens zie je de prijs waarvoor je de kaartje kan kopen. Met bijna 300 beoordelingen scoort de site 4.6/5 sterren. De site lijkt dus betrouwbaar.

Goedkoper naar pretpark

Vakantieveilingen.nl

Voor mijzelf is vakantieveilingen een bekendere site, ik kocht hier in het verleden meermaals tickets voor Walibi, vaak was dit een behoorlijke korting op de originele prijs. Op vakantieveilingen kan je net als op een echte veiling bieden op vakantie, maar ook op een dagje weg, en allerlei andere zaken. Het is hier aan jezelf hoeveel korting je krijgt. Mijn ervaring is wel dat bedragen van de winnende veilingen vaak erg dicht bij elkaar zitten. Maar dan valt er soms zeker nog een leuke korting te winnen op een dagje weg. Nadeel aan deze site vind ik wel dat er naast de tickets ook nog voor administratiekosten betaald dient te worden. Ook vakantieveilingen kan gezien worden als betrouwbaar op trustpilot krijgt het 4.1/5 sterren.

Ticketveiling.nl

Ticketveilingen heeft veel overeenkomsten met vakantieveilingen, je kunt op deze site bieden op allerlei dagjes weg naar diverse attractieparken, zoals bijvoorbeeld Moviepark Germany, musea en allerlei andere dingen. Ook bij ticketveiling moet je als het winnende bod hebt gedaan nog servicekosten betalen. Op trustpilot wordt ticketveiling.nl beoordeeld met 4.2/5 sterren.Wellicht ook interessant

ReizenReizen

Vergelijkbare berichten