Online lenzen kopen

Goedkoper lenzen bestellen | Besparen op lenzen

Als je lenzen draagt, en je koopt deze bij de opticien dan weet je dat het dragen van lenzen een dure aangelegenheid is. In dit artikel bespreken wij hoe je online goedkoper lenzen kunt bestellen.

Zelf draag ik vanaf klein af aan een bril, sinds 2009 jaar ben ik overgestapt op lenzen. Ik moest de lenzen zelf betalen en met een bijbaantje was dat steeds een behoorlijk grote uitgave. Ik ging dan ook op zoek naar een goedkoper alternatief en ik vond deze op het internet. Inmiddels koop ik sinds 2012 naar volle tevredenheid de lenzen online. Ik bestel dezelfde serie lenzen, maar dan voor de helft van het geld. Dit doe ik meestal op de site van Alensa.

Op het internet worden exact dezelfde lenzen, van de bekende leveranciers aangeboden als die je koopt bij de opticien. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze lenzen.

Hoeveel zijn lenzen online goedkoper? Online lenzen bestellen.

Ik heb op de site van de opticien waar ik destijds mijn lenzen kocht bekeken hoeveel ik nu kwijt zou zijn als ik daar mijn lenzen zou bestellen. Ik draag Acuvue Oasys van Johnson & Johnson. Dit zijn lenzen die 14 dagen meegaan. Voor een jaar lang lenzen betaal ik bij de opticien €323,- Als ik deze lenzen online bestel heb ik 4.3 verpakking nodig. 4 verpakkingen kosten €131,12, om het eerlijk te kunnen vergelijken zal ik dit omrekenen naar 4.3 verpakking. 131.12/4 x 4.3= €140,95.

Het totale prijsvoordeel in mijn situatie is dus maar liefst €182,05 een voordeel van 56% op de winkelprijs. Het enige wat je online natuurlijk niet hebt is de service van een winkel. Als je bij de opticien de lenzen koopt kan je vaak kosteloos jouw ogen laten controleren.

Kijk voordat je lenzen online bestelt even de polisvoorwaarden van de jouw zorgverzekering wat er wel en niet wordt vergoed op het gebied van brillen en lenzen. In het verleden kon ik ook de bonnen van de online bestelling declareren, helaas lukt dit nu niet meer met mijn huidige polis.

Besparen op lenzen
Goedkopere lenzen bestellen

Oogcontrole bij online lenzen bestellen.

Je ogen zijn een belangrijk orgaan, het is belangrijk dat je ogen gezond blijven. Daarom is het ten zeerste aan te bevelen om jaarlijks je ogen te laten controleren door een opticien. Je kan ook als je online je lenzen bestelt vaak bij de plaatselijke opticien terecht om deze controle uit te voeren, deze controle zal ongeveer €25,- kosten. Online kan je ook de nationale contactlens controle bon bestellen, deze kost €24,50.

Beginnen met lenzen.

Als je nu nog geen lenzen draagt, zou ik ten zeerste aanraden om eerst een periode de lenzen af te nemen via de opticien. Deze heeft de kennis en kunde om je goed op weg te helpen. Daarnaast kan de opticien monitoren hoe jouw ogen reageren op lenzen. Ook is het niet mogelijk om met de meting voor een bril, lenzen te bestellen. De sterkte hierin wijkt iets af omdat de lenzen in tegenstelling tot de bril direct op het oog zitten. Heb je een bril en wil je lenzen? Laat dan jouw ogen opnieuw opmeten door een oogarts of opticien.

Online voordelig lenzen bestellen

Wellicht ook interessant

cshow

Vergelijkbare berichten