Besparen op boodschappen doen bij Plus

Goedkoop boodschappen doen bij Plus | Besparen op boodschappen bij Plus

Plus is een supermarkt met ruim 250 vestigingen in Nederland. Met de fusie met Coop zullen dat er de komende jaren steeds meer worden. Grote kans dus dat er één bij jouw in de buurt zit. In dit artikel gaan we in op hoe kan je besparen op het boodschappen doen bij Plus.

Besparen op boodschappen doen bij Plus

Aanbiedingen bij Plus supermarkt

De meest bekende manier om te besparen op boodschappen is door gebruik te maken van aanbiedingen. Plus staat bekend als een winkel met goede scherpe aanbiedingen. Regelmatig zijn er periodes bij Plus dat er flink wat artikelen in de actie zijn waarbij je 1+1 gratis krijgt of 50% korting op het product. Zeker voor producten die je toch wel gebruikt een mooi moment om flink in te slaan.

Bekijk direct de aanbiedingen bij Plus

Huismerk producten Plus

Zoals bij elke supermarkt geldt dat Huismerken of C-merken vaak een stuk goedkoper zijn dan de bekende A-merken. Door hier goed op te letten kan je vaak flink besparen. Voor ieder A-merk heeft de supermarkt wel een Huismerk product dat op het A-merk lijkt. Soms is er ook nog een C-merk of Budgetmerk. Het verschil tussen deze variant en het A-merk is aanzienlijk.

Plus laagblijvers

Plus heeft de zogenaamde Plus laagblijvers. Dit zijn producten die je dagelijks gebruikt voor een scherp prijs. Alle producten in deze categorie zijn van het huismerk van Plus, dit scheelt sowieso al flink op de prijzen van het gemiddelde A-merk.

Plus app

Plus heeft een App waarin je veel zaken van de supermarkt kunt zien. Zo kan je uiteraard alle aanbiedingen van die week zien. Kan je met de App online jouw boodschappen bestellen, je kan een boodschappenlijstje aanmaken, je vindt er recepten. Als je jouw app scant bij het boodschappen doen spaar je automatisch met de spaaractie van dat moment en voor de koopzegels van Plus, de zogenaamde pluspunten kan je sparen door het scannen van de app. Ook kan je jouw kassabonnen terug vinden in de app als je deze bij het afrekenen hebt gescand.

Besparen op boodschappen bij PLUS

Koopzegels Plus | Pluspunten sparen bij Plus

Je kan bij Plus sparen voor koopzegels, deze worden door de winkel Pluspunten genoemd. Je kan voor iedere euro die je aan boodschappen besteedt één koopzegel kopen van 2 cent. Bij 200 zegels heb je een volle kaart die je kan inwisselen met maar liefst 50% rendement. Een volle kaart kost 4 euro. Bij het inwisselen van een volle kaart levert dit €6,- op. Je kan op dit moment nog sparen met fysieke zegels. Ook kan je koopzegels sparen via de Plus app. Met de Plus app spaar je ook automatisch voor de andere lopende spaaracties.

Cashback op boodschappen bij Plus

Er zijn een aantal partijen waarmee je cashback kunt krijgen op  boodschappen bij Plus. Als je in de winkel jouw boodschappen doet. Is Woolsocks een mooie app om cashback te krijgen. Met Woolsocks krijg je automatisch 0,5% cashback op door jouw gepinde boodschappen.  Dit lijkt op het eerste gezicht misschien niet veel, maar er zijn enorm veel winkels en online shops aangesloten bij Woolsocks. De cashback krijg je automatisch het enige dat je hoeft te doen is jouw boodschappen te pinnen.

Een andere partij waarmee je cashback kunt krijgen op boodschappen is EuroClix. Via EuroClix krijg je cashback als je online jouw boodschappen bestelt bij Plus. Je kunt iedere nieuwe bestelling via EuroClix doen en zo steeds cashback krijgen. Als nieuwe klant krijg je via Euroclix maarliefst €14,40 aan cashback. Ben je al klant krijg je per bestelling €1,80. Als je toch iedere week online je boodschappen bestelt, is dit leuk meegenomen.

Meld je direct aan bij Euroclix, en krijg direct €1,95 aan clix cadeau!

?wi=352562&ws=

Wellicht ook interessant?

Vergelijkbare berichten