Waar is Heineken het goedkoopst

Waar is Heineken het goedkoopst? | Is Heineken goedkoper bij Lidl?

Als u recent bij Lidl bent geweest heeft u het misschien al zien staan, Lidl heeft een aantal producten van Heineken opgenomen in het assortiment. Dit is zelfs blijvend, dus niet zoals we met andere A-merken wel eens zien, even tijdelijk een leuke actie en daarna weer klaar. Nadat we dit zagen, vroegen we ons af: Waar is Heineken het goedkoopst? Om daar een antwoord op te vinden hebben we de prijzen van Heineken in verschillende supermarkten vergeleken.

Waar is Heineken het goedkoopst

Nu is Lidl niet de eerste discounter die producten van Heineken verkoopt, concurrent Aldi verkoopt al een aantal jaren blikken Heineken en Amstel. Lidl heeft echter ook de mono’s van Heineken opgenomen in het assortiment, dit zijn de iets kleinere 25 CL flesjes, de halve liter blikken Desperado blikken zijn in tegenstelling tot Aldi ook bij Lidl verkrijgbaar.

Waar is Heineken het goedkoopst?

Toen wij in de Lidl liepen en dit zagen was de eerste vraag eigenlijk, waar is Heineken het goedkoopste? Is dit bij Lidl, bij Aldi of toch bij een zogenaamde Full service supermarkt zoals Albert Heijn of Jumbo? Daarom hebben wij dit vergeleken, omdat niet bij alle supermarkten dezelfde verpakkingen worden verkocht hebben wij de prijs voor sommige artikelen moeten omrekenen naar een prijs eenheid. Zo verkoopt Lidl de gangbare, 33cl Blikjes Heineken in een verpakking van 4 stuks terwijl dit bij de overige supermarkten 6 blikjes per verpakking gangbaar is, daarom hebben wij de prijs van Lidl en Aldi omgerekend naar 6 blikjes. De prijsvergelijking in onderstaande tabel dateert van mei 2020. In het groen ziet u de supermarkt waar het betreffende product het goedkoopst is.

Is Heineken bij Lidl het goedkoopst?

Nu we het allemaal zo op een rijtje hebben gezet is het tijd om te kijken welke winkel Heineken het goedkoopst aanbiedt en is het bij Lidl wel zo goedkoop als je zou verwachten bij een discounter?

Waar is Heineken het goedkoopst
Prijspeil juli-2020

Aan de tabel is te zien dat Lidl met een aantal producten het goedkoopst is in de markt, zeker met de meest gangbare verpakking het 6 pack Heineken blik is Lidl het goedkoopst. Verder is Lidl overal goedkoper dan Albert Heijn en Jumbo maar valt op dat het verschil met Dirk vd Broek klein is. Alleen voor een 6-pack Heineken ben je bij Lidl voordeliger uit.

Besparen op boodschappen?

Wilt u besparen op Boodschappen bij Lidl of een andere supermarkt. Download dan Woolsocks. Hiermee krijgt u cashback op uw boodschappen bij veel supermarkten. 

cshow

Wellicht ook interessant?

Vergelijkbare berichten