Cashback op boodschappen

Cashback op boodschappen | Geld besparen op boodschappen met apps en websites

We zijn allemaal op zoek naar manieren om te besparen op onze uitgaven. En een van de grootste kostenposten voor de meesten van ons is boodschappen doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze apps en websites beschikbaar waarmee je geld kunt besparen op je boodschappen. In dit artikel focussen we ons vooral op cashback op boodschappen.

Cashback op boodschappen | Cashback-apps

Een van de meest populaire, en makkelijkste manieren om geld terug te krijgen op je aankopen, is via cashback-apps. Met cashback krijg je een percentage van het uitgegeven bedrag als cashback terug. Ook zijn er programma’s die geld teruggeven voor bepaalde producten of merken die je koopt bij deelnemende winkels.Cashback apps boodschappen

Welke cashback apps zijn er? Cashback apps

Woolsocks

Er zijn in nederland een aantal manieren waarmee je kan besparen op boodschappen.
Mijn favoriet is Woolsocks. Met Woolsocks krijg je automatisch cashback op de boodschappen die je hebt gedaan. En het leuke is, dat vrijwel alle Nederlandse supermarkten hieraan mee doen. Je hoeft behalve je aan te melden niet veel te doen. Het pinnen van de boodschappen zorgt automatisch voor een cashback.

Scoupy

Naast Woolsocks kennen we ook nog een aantal andere apps. Een daarvan is Scoupy. Bij Scoupy krijg je korting of gratis producten. Dit zijn producten die vooraf zijn aangegeven in de app. Als je deze producten kunt gebruiken kan dit erg interessant zijn. Je moet om de cashback te ontvangen een foto van de kassabon uploaden. Dit kan je vrij eenvoudig doen in de app. Ook zijn er aantal andere acties of winkels waar je automatisch cashback krijgt. Dit aanbod is op dit moment echter nog beperkt.

Tikkie

Iedereen kent Tikkie waarschijnlijk als de app waarmee je geld kunt terugvragen. Echter kan je de in de app ook Tikkie Deals terug vinden. Bij deze deals vindt je producten die je gratis of met korting kunt kopen bij deelnemende winkels. Na aankoop kan je bon eenvoudig uploaden in de app om jouw cashback te ontvangen.

Euroclix

Euroclix is een website waarop gebruikers geld kunnen verdienen door enquêtes in te vullen, e-mails te lezen en online aankopen te doen. De verdiensten kunnen vervolgens worden uitbetaald in geld of cadeaubonnen. Gebruikers kunnen ook profiteren van cashbacks op aankopen bij diverse webshops waaronder bijvoorbeeld Bol.com. Ook krijg je cashback op boodschappen bij Jumbo, Plus, Coop.

Aanbiedingen bij webshops

Wellicht ook interessant?

Vergelijkbare berichten