Besparen met Woolsocks

Hoe werkt Woolsocks? | Wat is Woolsocks

Heb jij gehoord over Woolsocks en ben je benieuwd wat Woolsocks nou precies is? In dit artikel nemen we het met je door. We gaan antwoord geven op de vragen: Wat is Woolsocks en hoe werkt Woolsocks.

Wat is Woolsocks

Woolsocks is een app die je kunt downloaden op de telefoon. Met deze app krijg je cashback(autorewards) over jouw met pin betaalde aankopen bij de aangesloten partijen. En dat is het mooiste, bij Woolsocks zijn veel partijen aangesloten waar je waarschijnlijk wekelijks komt. Zo zijn supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Lidl aangesloten. Maar ook bijvoorbeeld Praxis, Kruidvat, Ikea en Thuisbezorgd zijn aangesloten.

Bij al deze partijen krijg je dus autorewards over jouw aankopen. Dit is een percentage van het door jouw uitgegeven bedrag. Bij de supermarkten is dit 0.5% van het uitgegeven bedrag. Hier hoef je verder niet zoals bij Scoupy bonnetjes in te sturen. De betaling doen met de pin is voldoende. Aangezien er best veel winkels meedoen, kun je zonder er verder veel voor te hoeven doen makkelijk iets besparen op de dagelijkse uitgaven.  Naast de makkelijke autorewards waarin je vooral cashback zult krijgen op boodschappen en andere dagelijkse uitgaven. Biedt Woolsocks ook de meer traditionele vorm van cashback aan. Hierover later meer.

Ook heb je in de app een overzicht met jouw uitgaven en vaste kosten. In dit overzicht heb je ook de mogelijkheid om abonnementen op te zeggen.

Hoe werkt Woolsocks

Je krijgt bij het doen van bijvoorbeeld boodschappen dus autorewards. Om dit voor elkaar te krijgen moet je de App koppelen aan jouw bankrekening. Zodra je dan een pinbetaling doet bij een aangesloten bedrijf, registreert de app dit en krijg je cashback.

Cashback met Woolsocks | Besparen met Woolsocks

Daarnaast zijn er bij Woolsocks nog een enorm aantal andere partijen aangesloten. Wanneer je bij deze partijen een online aankoop doet ontvang je ook cashback. Bij veel spullen is dit weer een percentage van het uitgegeven bedrag. Maar voor sommige diensten zoals als een telefoonabonnement of een verzekering is dit een vast bedrag. Mocht je online iets kopen is het slim om even op de Woolsocks app te kijken of je cashback kunt krijgen. Het aanbod is enorm en elke euro die zo bespaart is toch mooi meegenomen.

De eerste cashback krijg je al bij het aanmelden. De app kijkt namelijk 90 dagen terug in jouw transactiehistorie. Over deze aankopen krijg je nog cashback. Wel is dit beperkt tot maximaal €5.

Hoe werkt Woolsocks
Cashback met Woolsocks

Is Woolsocks veilig? | Is Woolsocks betrouwbaar

Ik kan me voorstellen dat je niet graag een app toegang geeft tot jouw bankgegevens. Echter mag dit ook niet zomaar. Om dit te kunnen doen werkt Woolsocks onder de PSD2-richtlijn samen met  BudgetBakers. Deze partij valt onder het toezicht van de Tsjechische nationale bank en onder het toezicht van de Europese toezichthouder. Deze zien er op toe dat er goed met jouw gegevens wordt omgegaan.

Wellicht ook interessant?

Banner 728x90

Vergelijkbare berichten