Goedkoper internet en TV

Tv en internet vergelijken | Goedkoper internet en TV

Er valt veel te kiezen als je een abonnement voor tv en internet wilt afsluiten, er zijn verschillende aanbieders die ook allemaal nog weer verschillende pakketten aanbieden, en dan kan er ook nog best veel verschil zitten in de prijs. In dit artikel nemen we met je door waar je op moet letten bij het afsluiten van tv en internet voor thuis. Zodat jij kan profiteren van Goedkoper internet en TV.

Door over te stappen van aanbieder kan je maandelijks een leuk bedrag besparen op jouw tv en internet abonnement.

Beschikbaarheid van tv en internet

Niet overal in het land zijn dezelfde pakketten beschikbaar. In de vergelijker die je helpt kiezen kun je op basis van jouw postcode zien wat er bij jou beschikbaar is. Je hebt veelal de keuze uit Glasvezel of kabel/ADSL.

Tv en internet afsluiten bij dezelfde provider

Vaak is het goedkoper om zoveel mogelijk diensten van één provider af te nemen. Wil je dus tv en internet afnemen of mogelijk gecombineerd met bellen is het raadzaam om dit bij één provider te doen.

Tv en internet vergelijken

Tv Pakket kiezen

Je hebt de keus uit verschillende tv pakketten zo verschilt het aantal zenders dat de verschillende aanbieders in het pakket hebben zitten. Kijk bij het afsluiten dus goed hoeveel zenders jij wilt en of jouw favoriete zenders in het pakket zitten. De belangrijkste Nederlandse zenders en de belangrijkste buitenlandse zenders zoals CNN en BBC 1 zitten wel in vrijwel alle pakketten.

Ook zijn er zenders waar ESPN(Foxsports) 1 in het basispakket zit, dit is o.a. het geval bij T-Mobile, KPN, Youfone, Budget alles in 1, Bij online.nl zitten zelfs Foxsports 1, 2 en 3 in het basispakket.

?wi=352562&ws=

Bij Ziggo zit (ESPN) Foxsports 1 niet in het basispakket, wel krijg je bij een Ziggo abonnement toegang tot Ziggo Sport waarop onder andere Formule 1 en Engels voetbal worden uitgezonden.

cshow

Opties voor tv kiezen

Naast de diverse zenders en premium pakketten die te kiezen zijn, zijn er ook nog verschillende opties om te kiezen. Zo kan je bij veel aanbieders programma’s terug kijken of programma’s opnemen zodat je deze later terug kunt kijken

Internet kiezen

Bij het kiezen van internet hangt veel af van het gebruik, gebruik je internet alleen voor wat surfen en mailen is de laagste snelheid voor jouw voldoende. Wordt er bij jouw thuis flink gestreamd op bijvoorbeeld Netflix dan is een snelheid van 20/mbs tot 50/mbs aan te raden. Wordt er bij jouw thuis echter fanatiek gegamed dan is een snelheid van meer dan 50/mbs aan te raden.

Hoe meer MB’s per seconde je beschikbaar hebt, hoe hoger jouw abonnementsprijs. Het is dus verstandig om de snelheid die je kiest niet te hoog in te schatten.

Combineren met mobiel

Bij sommige providers zoals T-mobile, Ziggo en KPN, krijgt je extra korting als je jouw tv en internet pakket voor thuis combineert met een mobiel abonnement. Je krijgt dan bijvoorbeeld extra korting, meer data of extra zenders.

Check de beste aanbieding | Goedkoper internet en TV

Zoals met zoveel abonnementen geldt er vaak een leuk welkomstarief voor nieuwe abonnees, vaak betaal je dan het eerste halfjaar minder dan het reguliere tarief. Dit kan best veel geld schelen. Wil je steeds het minste betalen voor je abonnement is het handig om na het verlopen van jouw abonnement te kijken of er weer ergens een leuke aanbieding is of om contact op te nemen met jouw provider of deze nog een leuke aanbieding voor jou heeft.

Wellicht ook interessant?


cshow

Vergelijkbare berichten