Koopzegels jumbo

Goedkoop boodschappen doen bij Jumbo | Met voordeel kopen bij Jumbo

Jumbo is een van de grootste supermarkten van ons land. Na Albert Heijn heeft Jumbo de meeste winkels in Nederland. Veel mensen zullen dan ook boodschappen doen bij deze supermarkt. In dit artikel gaan we in op hoe kan je goedkoop boodschappen doen bij Jumbo.

Goedkoop boodschappen doen bij Jumbo

Aanbiedingen bij Jumbo

Ongetwijfeld de meest bekende manier om te besparen op boodschappen is door gebruik te maken van aanbiedingen. Ook Jumbo heeft wekelijks allerlei producten in de aanbieding. Iedere Jumbo heeft ook een koeling waarin afgeprijsde artikelen liggen. Hierin liggen artikelen met een houdbaarheid tot en met vandaag met een flinke korting.

Bekijk direct de aanbiedingen bij Jumbo

Huismerk producten Jumbo

Zoals bij elke supermarkt geldt dat Huismerken of C-merken vaak een stuk goedkoper zijn dan de bekende A-merken. Door hier goed op te letten kan je vaak flink besparen

Laagste prijs garantie Jumbo

Jumbo hanteert de zogenaamde ”7 zekerheden”. 1 van deze 7 zekerheden is een laagste prijsgarantie. Dit houdt in de praktijk in dat wanneer je bij een andere supermarkt in de plaats van de betreffende Jumbo een product vindt dat een lagere prijs heeft. Je bij Jumbo het product gratis krijgt als je dit meldt. Dit geldt niet als het product goedkoper is omdat het in de aanbieding is.

Een van de andere 7 zekerheden van Jumbo is de vers garantie. Vind je in de winkel een product dat nog tot en met vandaag houdbaar is? Dan krijg je deze gratis mee. Vind je producten die over de houdbaarheidsdatum heen zijn, dan krijg je gratis een nieuw product.

Jumbo Extra’s app

De Jumbo Extra’s app is een digitale klantenkaart. Door de app te scannen bij het afrekenen spaar je punten als je bepaalde producten koopt. Welke producten dit zijn verandert iedere 2 weken, je kan in de app of op de site zien welke producten dit zijn. Jumbo selecteert producten waarmee iedereen punten krijgt. Daarnaast worden er ook producten geselecteerd op basis van eerdere aankopen. Hierdoor zal je ongemerkt altijd punten sparen.

Wat kan je met Jumbo Extra punten

de gespaarde Jumbo extra Punten kan je inwisselen voor gratis boodschappen, korting op dagje weg, cadeaubonnen van Hema.

Goedkoop boodschappen doen bij Jumbo

Koopzegels Jumbo | Koopzegels sparen bij Jumbo

Ook kan je koopzegels sparen bij Jumbo. Je kan voor iedere euro die je aan boodschappen besteedt één koopzegel kopen van 10 cent. Bij 25 zegels heb je een volle kaart die je kan inwisselen met 4% rendement. Het sparen van koopzegels gaat bij Jumbo via de Jumbo extra’s app.

Cashback bij Jumbo

Er zijn een aantal partijen waarmee je cashback kunt krijgen op jouw boodschappen bij Jumbo. Als je de winkel fysiek gebruikt is Woolsocks hier uitermate geschikt voor. Met Woolsocks krijg je automatisch 0,5% cashback op door jouw gepinde boodschappen.  Dit lijkt op het eerste gezicht wellicht weinig maar dit geldt voor enorm veel winkels en gaat vrijwel automatisch. Het enige dat je hoeft te doen is jouw boodschappen  pinnen.

Een andere partij waarmee je cashback kunt krijgen op boodschappen is EuroClix. Via EuroClix kan je alleen cashback krijgen als je online jouw boodschappen bestelt bij Jumbo. Je kan iedere nieuwe bestelling via EuroClix doen en zo steeds cashback krijgen. Voor bestellingen onder  de €135,- krijg je 0,4% cashback van Jumbo. Bij bestellingen boven de genoemde €135,- krijg je 1% cashback. Als nieuwe klant krijg je bij jouw eerste bestelling nog een extra bedrag aan cashback. Dit is €4,55 bij een bestelling boven €135,- onder dit bedrag krijg je €2,65 aan cashback.

Meld je direct aan bij Euroclix, en krijg direct €1,95 aan clix cadeau!

Korting op je verjaardag bij Jumbo

Als je jarig bent ontvang je bij Jumbo 1 week voor en 1 week na jouw verjaardag 20% korting op vlaaien en gebak. Geef bij de kassa medewerker aan dat je hier gebruik van wilt maken.

Wanneer je regelmatig gebruik maakt van de Jumbo extra’s app, krijg je rond jouw verjaardag van Jumbo ook nog een cadeautje.

?c=28068&m=1608000&a=382720&r=&t=html

Wellicht ook interessant?

Boodschappen bezorgen

Vergelijkbare berichten