Euroclix creditcard mastercard

Hoe werkt Euroclix? Wat is Euroclix?

EuroClix is een online platform waarmee je geld kunt verdienen door eenvoudige taken uit te voeren, zoals het invullen van enquêtes, online aankopen doen en het aanbrengen van nieuwe leden. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je geld kunt verdienen met EuroClix en beantwoorden we de vraag, Hoe werkt Euroclix?

Hoe maak je een account aan bij Euroclix? | Aanmelden en registreren bij EuroClix

Stap 1: Account aanmaken

Om te beginnen, moet je een account aanmaken op de EuroClix-website. Dit is een eenvoudig proces waarbij je basisinformatie verstrekt en een gebruikersnaam en wachtwoord kiest.

Stap 2: Profiel invullen

Na het aanmaken van je account moet je je profiel invullen. Het is aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, omdat dit helpt bij het matchen van voor jou geschikte enquêtes. Zo zijn er enquêtes gericht op specifieke doelgroepen zoals, studenten, werknemers, ZZP’ers, ouderen, jongeren etc. Door de juiste gegevens in te vullen worden dit soort zaken al gefilterd in de enquêtes die je te zien krijgt.

Stap 3: Verifiëren en inloggen

Verifieer je e-mailadres en log in op je account. Nu ben je klaar om aan de slag te gaan en geld te verdienen met EuroClix!

Meld je direct aan bij Euroclix, en krijg direct €1,95 aan clix cadeau!

Hoe kan je geld verdienen met EuroClix?

Online enquêtes invullen bij Euroclix

Een van de populairste en makkelijkste  manieren om geld te verdienen met EuroClix is door online enquêtes in te vullen. De enquêtes variëren in onderwerp en lengte. vaak krijg je per Enquete 50 tot 200 clix.

Cashback bij Euroclix | Geld terug op online aankopen bij Euroclix

EuroClix heeft partnerschappen met verschillende online winkels. Als je via de links op de EuroClix-website naar deze winkels gaat en iets koopt, ontvang je cashback in de vorm van clix.

Via Euroclix kan je cashback krijgen bij onder andere de volgende partijen:

  • Bol.com
  • Odido
  • Thuisbezorgd
  • Ali Express
  • Booking.com
  • Jumbo
  • Lidl
  • Vinden.nl

Dit is nog maar een hele korte opsommingen van de honderden partijen waar je via EuroClix cashback kunt krijgen. Om je hierbij te helpen heeft EuroClix de clix assistent. Dit is een plugin die je bij het bezoeken van een website vertelt of je via deze partij cashback kunt scoren door via EuroClix te kopen.

Hoe werkt euroclix?

Euroclix creditcard | Euroclix Mastercard

Je kan via Euroclix een creditcard aanvragen bij Mastercard. Dit is een reguliere Mastercard creditcard met de reguliere voorwaarden die bij een creditcard horen. Met als enige verschil dat je met deze creditcard 0,25% cashback krijgt op alle aankopen die je hiermee betaalt. Het eerste jaar is de creditcard bovendien gratis, je ontvangt zelfs 100 clix voor het aanvragen. Na 1 jaar kost de creditcard slechts €15,- per jaar.

Aanbrengen van nieuwe leden

Je kunt ook punten verdienen door nieuwe leden aan te brengen bij EuroClix. Per aangebracht lid krijg je 150 clix.

Uitbetaling en beloningen bij EuroClix

Hoeveel is 1 clix waard?

Hoeveel 1 clix waard is, is afhankelijk van hoe veel je er inwisselt. Hoe meer je hebt gespaard hoe meer ze per clix waard worden. Wanneer je 1000 clix hebt zijn ze 1 cent per clix waard. Bij 100.000 zijn ze 1,7 cent waard. Een verschil van 70% door langer te wachten. Al moet je wel heel erg je best doen om 100.000 clix te verzamelen.

De gemiddelde inwisselwaarde op dit moment is 1,3 eurocent per clix.

Euroclix uitbetalen

Je kan je clix per 1000 uit laten betalen. Wanneer je 1000 clix inwisselt wordt er €10,- overgemaakt naar jouw rekeningnummer. Bij 2000 clix wordt dit €25,- Vanaf 5000 clix is dit €70,- en zo loopt dit op naar €1700,- als je 100.000 clix hebt verzameld. Het bedrag staat vervolgens binnen een paar dagen op jouw rekening.

Euroclix ervaringen

Op het moment van schrijven heeft EuroClix 76 reviews op Google, met een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster. 

Meld je direct aan bij Euroclix, en krijg direct €1,95 aan clix cadeau!

Wellicht ook interessant?

Vergelijkbare berichten